VedaEducation | Autorski kurs iz ajurvede - 2021

Nacionalna ajurvedska medicinska asocijacija sprovodi redovni godisnji

Autorski kurs
iz ajurvede 2021

Za 8 meseci učenja na daljinu dobićete osnovne veštine savetnika za zdrav životni stil zasnovan na principima ajurvede, moći ćete da započnete sopstvenu praksu, pomognete sebi i svojim najmilijima uz pomoć ajurvede.

Kurs vodi Mihail Albertovič Subotjalov  – doktor medicinskih nauka, profesor, specijalista Ajurvedske medicine, naučni savetnik Nacionalne Ajurvedske Medicinske Asocijacije.

Na kraju kursa, vi ćete:

 • Steći veštine velnes specijaliste
 • Steći ćete sistematsko znanje o Ajurvedi, proučićete individualno-tipološke (konstitucionalne) karakteristike organizma i ličnosti, Ajurvedsku psihologiju i psihofiziologiju, koncept zdravog načina života prema Ajurvedi.

 • Možete započeti sopstvenu praksu
 • Naučićete metodologiju za organizovanje medicinskog i rekreativnog rada. Počećete da koristite osnove ajurvedske dijetetike, fitoterapije i aromaterapije. Naučićete da primenite principe dijagnostike u Ajurvedi.

 • Proširite svoje mogućnosti
 • Uvedite u svoju praksu metode i sredstva Ajurvede koja se koriste za razne bolesti, kao i metode instrumentalne i palpatorne dijagnostike.

Prednosti kursa

 • Mogućnost edukacije bez medicinskog obrazovanja. Kurs je pogodan za sve koji žele da shvate istinsku tradicionalnu Ajurvedu iz primarnih izvora i nauče kako pravilno primeniti stečeno znanje u praksi.
 • Kurs će se održavati online. Imaćete mogućnost da poslušate prevedena predavanja od jednog do drugog vikend/seminara. Ovo je takođe veliki plus, jer nećete morati da se odvajate od svojih aktivnosti i da snosite dodatne troškove za putovanje, smeštaj i hranu. Moći ćete da odslušate predavanja , kad Vama odgovara u određenom vremenskom intervalu.
 • Obuka se zasniva na Ajurvedskim izvornim prevodima sa sanskrita.
 • Tokom 18 godina održavanja ovog kursa, od 2003. do 2021. godine, edukovano je više od 1250 ljudi iz Rusije i inostranstva.

Kome odgovara ovaj kurs?

check
Specijalistima tradicionalnih zdravstvenih sistema (TKM, Tibetanska medicina)
check
Ajurvedskim konsultantatima koji žele da prošire svoje znanje
check
Onima koji žele da postanu specijalisti Ajurvede
check
Konsultantima zdravog načina života
check
Joga terapeutima, fitoterapeutima, naturopatama, travarima
check
Praktičarima tradicionalne medicine koji se bave holističkim pristupima zdravlja
check
Korisnicima uređaja VedaPulse-a, posebno korisnicima modula Nidana, Constitution, Herbal Medicine, Diet, Lifestyle.

Format obuke

Format kursa: Kurs se sprovodi online, u vidu online predavanja i video predavanja. Sva predavanja će biti dostupna u ličnoj arhivi za gledanje u pogodno vreme.
Jezik: Video predavanja su predstavljena na srpskom jeziku, online predavanja će se prevoditi sa ruskog na srpski jezik.
Početak kursa: kraj septembra/početak oktobra 2021
Trajanje: 8 meseci, 128 sati
Raspored online predavanja: jednom mesečno (datum i vreme će se naknadno potvrdjivati)
Cena kursa: 960 eura
Odloženo plaćanja na 8 mesečnih rata do 30. u svakom prethodnom mesecu, u iznosu od 110 eura .
Da biste rezervisali mesto u grupi, potrebna je avansna uplata od 80 eura do 31. Avgusta 2021 .(pretplata se ne vraća ako odu0stanete).
Dodatni troškovi: Sertifikat o usavršavanju i obrazovnoj literaturi.


Rukovodilac kursa

Subotjalov Mihail Albertovič –
 • Prvi naučnik u Rusiji koji je odbranio doktorsku disertaciju posvećenu proučavanju ajurvedske medicine, profesor, naučni savetnik Nacionalne Ajurvedske Medicinske Asocijacije.
 • Autor više od 200 publikacija o Ajurvedi i raznim zdravstvenim problemima, uključujući knjige „Učenje Ajurvede lako i jednostavno“, „Moj prijatelj vreme ili kako naučiti živeti u sadašnjosti“, „Ajurveda: izvori i karakteristike“, „Isceljenje sa ajurvedom lako i jednostavno “. Autor jedinstvenih ajurvedskih proizvoda (ulja, čajeva, preparata).
 • Tradicionalnom Ajurvedskom medicinom se bavi u Rusiji od 1996.
 • Učesnik brojnih radio, TV i Internet emisija o zdravstvenim pitanjima, namenjenih širokoj publici.

Dodatna predavanja

Олег Сорокин

Osnivač projekta VedaEducation, Oleg Viktorovič Sorokin, održaće vam tri predavanja:

 • Osnovi pulsne dijagnostike
 • Koncept subdoša u ajurvedskoj medicini
 • Zakonski okvir u oblasti tradicionalne medicine u Rusiji

Oleg Viktorovich Sorokin — izvršni direktor Nacionalne Ajurvedske Medicinske Asocijacije, refleksolog, kandidat medicinskih nauka, osnivač kompanije Biokvant, autor tehnologije VedaPulse. Glavni pronalazač koji stoji iza projekata VedaEducation, VedaBiotica i VedaGenetics. Stručnjak Koordinacionog saveta za unapređenje pravne regulative u oblasti tradicionalne medicine pri Ministarstvu zdravlja Ruske Federacije. Autor preko 100 naučnih publikacija iz kliničke fiziologije i pulsne dijagnostike.

Sertifikati

Cert

Posle završene edukacije I položenog ispita dobijaju se sertifikati: Nacionalne Ajurvedske Medicinske Asocijacije Rusije

Format: online sistem

Starting date: kraj septembra/početak oktobra 2021

Duration: 8 meseci

Price: 960 eura